Prima pagina
Harta site-ului Firme Cluj Napoca
Contact Firme Cluj Napoca
Contact Firme Cluj Napoca
cluj napoca
Utilizator:
Parola:
cautare firme cluj napoca
Oricare din cuvinte
Toate cuvintele
Fraza exacta
firme cluj napoca

"Pentru a gasi o firma pe site,
folositi motorul de cautare"


Domenii de activitate
 Agricultura/Animale
 Alimente/Bauturi
 Ambalaje
 Arta/Bijuterii/Cadouri
 Auto/Moto/Piese
 Birotica/Calculatoare/Software
 Chimice
 Constructii/Arhitectura
 Consultanta
 Echipamente/Industrie
 Economie/Finante
 Educatie/Cultura/Training
 Electrice/Electronice
 Imobiliare
 Industria lemnului
 Materiale de constructii
 Mobilier/Produse din lemn
 Paza/Arme/Securitate
 Sanatate/Relaxare/Cosmetica
 Servicii
 Telecomunicatii/Comunicatii
 Textile/Confectii/Incaltaminte
 Transporturi
 Turism/Sport/Divertisment


 

Termeni si conditii de utilizare:
  Curs valutar
  Vremea in Cluj
     Termenii si conditiile de fata descriu limitele pe care Vizitatorii, Utilizatorii si Membrii site-ului www.firmeclujnapoca.ro sunt obligati sa le respecte, pentru a utiliza acest site. In scopul intelegerii, cat mai corecte a acestui acord, oferim mai jos urmatoarele definitii:

Vizitator
- este orice persoana fizica sau juridica, care a intrat pe site, intamplator sau nu, indiferent de scop, si nu a parcurs formularul de inscriere.

Utilizator - persoana care se inregistreaza pe site, completand un formular de inregistrare, si care beneficiaza de anumite drepturi si servicii suplimentare fata de un simplu vizitator. Un utilizator nu plateste pentru serviciile pe care le foloseste.

Membru
- este orice  persoana juridica care plateste o taxa anuala pentru anumite servicii, in concordanta cu oferta firmeclujnapoca. In prezent pe www.firmeclujnapoca.ro exista doua variante de abonament annual, disponibile STANDARD si COMPLET, la categoria CATALOG DE FIRME.

Orice Vizitator, Utilizator sau Membru se obliga sa respecte si sa indeplineasca conditiile specificate in acest material. Acesti Termeni si Conditii, pentru site-ul si serviciile firmeclujnapoca, reprezinta un acord, care se incheie intre dumneavoastra (orice persoana fizica sau juridica, care acceseaza site-ul) in calitate de vizitator, utilizator, membru si firmeclujnapoca in calitate de furnizor al acestor servicii. Acest acord are valoare contractuala, aplicandu-se tuturor serviciilor oferite de firmeclujnapoca, indiferent daca sunt servicii gratuite, demo sau platite.

Daca termenii si conditiile nu sunt agreati, va rugam sa nu utilizati acest site.

1. Utilizarea site-ului
Utilizarea site-ului presupune doua niveluri de acces - logat si nelogat. Logarea se face prin crearea unui cont unic de catre utilizatori si membri, care poate fi obtinut prin completarea formularului de inregistrare. Validarea procedurii de inregistrare de catre utilizator, presupune acceptarea conditiilor prevazute si termenii site-ului.

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati:

- sa completati formularul de inregistrare, utilizand date adevarate, exacte si complete; - informatiile furnizate sunt confidentiale si sunt utilizate doar in cadrul proiectului;
- sa actualizati datele furnizate in cadrul formularului de inregistrare.

Furnizarea unor informatii, care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, atrage dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului si blocarea accesului. Orice incalcare a conditiilor, prevazute in termenii si conditiile site-ului, atrage dupa sine anularea contului de utilizator.

Firmeclujnapoca poate bloca contul de utilizator in cadrul site-ului, daca au fost incalcate prevederile termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului. Orice incetare a accesului la serviciile site-ului, conform oricarei reguli din termenii si conditiile de utilizare a site-ului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si nu va fi raspunzatoare fata de titularul contului sau fata de orice terta parte, in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului.

2. Continut
Este interzisa utilizarea site-ului:
Pentru publicarea sau transmiterea oricarui continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este, in alt mod, ofensator.
Prin inregistrarea unor date de identificare false, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului.
Prin utilizarea unor conturi multiple.
Pentru incalcarea sau transmiterea, in orice alt mod, a materialelor, care contin virusi sau programe, care pot distruge, intrerupe sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii.
Cu scopul strangerii de date personale ale celorlalti membri utilizatori ai site-ului.
Firmeclujnapoca poate modifica, in orice moment, continutul site-ului sau, in functie de imprejurari, intrerupe serviciile puse la dispozitie, cu sau fara o notificare prealabila.

3. Drepturi de proprietate
Continutul site-ului se afla in proprietatea SC Real MediaCris SRL si este protejat de legile,  privind dreptul de proprietate intelectuala. Prin utilizarea site-ului, sunteti de acord sa nu modificati continutul, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile, oferite prin intermediul site-ului. Incalcarea acestor reguli poate atrage despagubiri catre SC Real MediaCris SRL


Notificare
Va rugam, sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a termenilor si conditiilor, prevazute in acest document pe adresa
office@firmeclujnapoca.ro
Publicitate
Curs valutar
Convertor valutar
Vremea in Cluj
Parteneri
Servicii promovare site gratuite Jocuri gratuite - Roportal HostVision ProDirector.net Smarty Web Director www.cere.ro director web gratuit Cel mai cuprinzator director romanesc