Prima pagina
Harta site-ului Firme Cluj Napoca
Contact Firme Cluj Napoca
Contact Firme Cluj Napoca
cluj napoca
Utilizator:
Parola:
cautare firme cluj napoca
Oricare din cuvinte
Toate cuvintele
Fraza exacta
firme cluj napoca

"Pentru a gasi o firma pe site,
folositi motorul de cautare"


Domenii de activitate
 Agricultura/Animale
 Alimente/Bauturi
 Ambalaje
 Arta/Bijuterii/Cadouri
 Auto/Moto/Piese
 Birotica/Calculatoare/Software
 Chimice
 Constructii/Arhitectura
 Consultanta
 Echipamente/Industrie
 Economie/Finante
 Educatie/Cultura/Training
 Electrice/Electronice
 Imobiliare
Agentii imobiliare
Intermedieri imobiliare
Tranzactii imobiliare
 Industria lemnului
 Materiale de constructii
 Mobilier/Produse din lemn
 Paza/Arme/Securitate
 Sanatate/Relaxare/Cosmetica
 Servicii
 Telecomunicatii/Comunicatii
 Textile/Confectii/Incaltaminte
 Transporturi
 Turism/Sport/Divertisment

Astra Imobiliare Cluj

Strada Dunarii nr.29
Localitate: Cluj-Napoca, Cod: 400593
Judet: Cluj
C.U.I. 35135043
(+4) 0748 515 674
-
-
Astra Imobiliare Cluj

Localizare pe harta Contacteaza firma Imprima
Program de lucru:
L: 10:00-17:00, Ma: 10:00-17:00, Mi: 10:00-17:00,
J: 10:00-17:00, V: 10:00-17:00, S: 09:00-14:00, D: inchis
Produse si servicii:

Agentia Astra Imobiliare Cluj va ofera servicii de calitate si accesibile pentru vanzare apartamente Cluj, case, vile, spatii comerciale, vanzari terenuri din Cluj. Avem oferte imobiliare din toate cartierele orasului: Gheorgheni, Intre Lacuri, Zorilor, Iris, Andrei Muresanu, Europa, Gruia, Gara, Bulgaria
Garantia unei tranzactii imobiliare sigure, in cel mai scurt timp, in cele mai bune conditii si la cea mai buna valoare, reprezinta o carte de vizita asumata si intotdeauna respectata de catre echipa Astra Imobiliare Cluj.
La Astra Imobiliare Cluj vei gasi toate informatiile necesare pentru a lua decizia potrivita. Suntem mai mult decat o agentie imobiliara din Cluj, un expert in domeniu, pregatit sa sustina intodeauna nevoile si interesul dumneavoastra. Oferim clientilor nostri si consultanta imobiliara gratuita necesara, pentru a le asigura confort in luarea unei decizii corecte.
Va asteptam sa apelati la serviciile noastre si impreuna vom consulta ofertele noastre complete de anunturi imobiliare Cluj, vanzare apartamente Cluj, case, terenuri, garsoniere, chirii, spatii comerciale, vile

Descrierea firmei:

Astra Imobiliare Cluj este o agentie imobiliara din Cluj-Napoca care a fost creata pentru a ajuta atat clientii cat si proprietarii pentru a lua o decizie cat mai buna pe piata imobiliara. Prin calitatea serviciilor oferite, Astra Imobiliare Cluj si-a castigat respectul, motiv pentru care reusim sa oferim consultanta de inalta calitate si orientam clientul spre cea mai buna alegere. De la primii pasi si pana astazi, am cautat în permanenta sa evoluam, sa ne imbunatatim performantele, sa diversificam serviciile pe care le oferim.

Suntem o echipa de tineri ambitiosi cu o experienta vasta in domeniul imobiliar. Obiectivele pe care si le propune Astra Imobiliare Cluj sunt ambitioase, dar perfect realiste.

Putem intelege aspectul emotional si complexitatea deciziei fiecarui client. Pentru noi proprietatile dumneavoastra nu sunt doar o oferta areare intr-o lista. Astra Imobiliare Cluj ofera servicii de calitate si accesibile penrtu vanzare/cumparare apartamente Cluj, case, vile, spatii comerciale, terenuri din Cluj.

Va asteaptam, gata oricand sa va raspundem la intrebari, agenti bine pregatiti si informati mereu la dispozitia dumneavoastra.

Publicitate